Sent aften i 2019: Trump, Trump og mere Trump

 Sent aften i 2019: Trump, Trump og mere Trump


”Jeg vil ikke tale om Donald Trump hver aften. Ingen af ​​os gør det. Men han giver os intet valg. ”

Det var Jimmy Kimmel. I marts. Det er sikkert at sige, at han talte om præsident Trump næsten hver aften siden.

Kimels klagepunkt var symbolsk for det faktum, at i en komedie om aftenen var 2019 endnu et år domineret af Trumps tweets, gaffes, kommentarer, beslutninger, ansættelser, fyringer og uheldige ting. Trump-administrationen så helt dominerede sent om aftenen monologer og bit, er det mere nyttigt at opdele året i mini-epoker af Trump: Mueller-rapporten-æraen, varsleren, den igangværende impeachment-æra.

Og selv da Trump ikke var emne A, var politikken stadig, da mere end 20 demokratiske håbefulde deltog i løbet om at løbe mod ham i 2020.

Kimels klage fra marts blev faktisk anmodet om en tweet fra Trump, der var enig med en tidligere vært, Jay Leno, som sagde i et interview, at han fandt nuværende sent om aftenen viser sig at være ”ensidig.

Hvis Trump "sad i Det Hvide Hus hele dagen stille og arbejdede med tingene, ville jeg næsten aldrig nævne ham, fordi det ikke er interessant," modsatte Kimmel i sin monolog. ”Men i dag – ikke engang i dag, før kl. 10 i dag, før klokken 10 i morges, blev hans tidligere kampagneformand dømt til fængsel for anden gang på en uge, han kaldte sig den mest succesrige præsident i historien, og han twitrede til lad folk vide, at hans kone ikke er blevet erstattet med en krops dobbelt.

”Det skal jeg ikke nævne?”

Den længe ventede Mueller-rapport blev endelig frigivet for offentligheden i april i form af et stærkt genopført 448-siders dokument.

”Politiske analytikere vil prøve at læse disse redaktioner som teenagedrenge, der prøver at se forvirrede porno på kabel i 1985.” – JIMMY KIMMEL

Muellers beretning blev efterfulgt af hans meget forventede vidnesbyrd i juli, hvilket Stephen Colbert ringede ”Super Bowl of Things på C-Span kl. 8:30 om morgenen.” Men Muellers præstation, fuld af henvisninger til “inkonklusive” fund og emner, der var “uden for min rækkevidde”, tilfredsstillede ikke Trumps modstandere.

”Hvad forventede du? Troede du, at Mueller ville smadre gennem væggen i en monstertruck kaldet DeTrumpulator? ”- SETH MEYERS

Mueller blev så vidt beskrevet som kedelig på standen, i "The Late Show", spøgte Colbert, at "han kun fik 35 procent på Rotten Tomatoes." Men Colbert sagde også, at han ikke var interesseret i en regering, der var interesseret i ratings, " fordi vi allerede har det med Donald Trump. ”

Mens præsidenten hævdede, at han ikke ville se nogen del af høringerne, påpegede Kimmel, at Trump brugte hele dagen på at twitre om dem.

”Han twitrede mere end 20 gange i dag og afdækkede tweetstormen med dette:” Sandheden er en naturkraft! ”Og vi ved alle, hvor meget respekt han har for naturen, så.” – JIMMY KIMMEL

Mens interessen for Mueller-rapporten hurtigt forsvandt, blev den hurtigt efterfulgt af en klagepunkt med beskyldninger om, at Trump krævede et quid pro quo fra Ukraines præsident, Volodymyr Zelensky.

I april omkom sent på aftenen en af ​​sine tidligste omtaler af Zelensky, nu noget af et husholdningsnavn. Conan O’Brien påpegede, at den kommende præsident var en anden stand-up-komiker, der havde brugt nogen tid på tv.

”Jeg kiggede op på deres forfatning: rækkefølgen af ​​rækkefølgen i Ukraine bliver komiker, jongler, magiker og derefter forsvarssekretær. Sådan virker det. Efter at have hørt om det, tilmeldte Elizabeth Warren sig til improv-klasser. ”- CONAN O’BRIEN

"Hvem ville tro, at Volodymyr Zelensky ville være hans Monica Lewinsky?" Kimmel spøgte senere med Trump i september, da detaljerne om præsidentens juli-opkald kom frem. I sin erklæring sagde fløjteblæseren, at flere amerikanske embedsmænd bekræftede, at Trump håbede, at Zelensky ville "spille bolden," og Colbert kunne ikke give en chance for at sprænge sjov.

(Efterligning af Trump) ‘O.K., Ukraine. Skal du spille bold, O.K.? Og jeg mener, lad mig komme til anden base, O.K.? Over BH-en under forfatningen. ” – STEPHEN COLBERT

Når de nuværende høringshøringer fortsætter, er Trump sikker på at være et fokus gennem hele feriesæsonen, da værter om aftenen venter på en mulighed for at tale om noget og en anden.

I oktober krævede Tim Murtaugh, Trump-kampagnens kommunikationsdirektør, Kimmel udsende en tilbagetrækning for at antyde, at præsidenten golfede under Delta Force raid der dræbte Abu Bakr al-Baghdadi. På luften indrømmede Kimmel, at han havde taget forkert.

”Trump var på en af ​​sine golfbaner for 238. gang siden tiltrædelsen,” sagde Kimmel. ”Men han afsluttede runden og var tilbage i Det Hvide Hus kl. 5. Uanset om de ventede på, at han skulle afslutte runden – jeg kan forestille mig Delta Force, der sad der i huggerne, låst og lastet i gang, 'Hvilket hul er han på nu?' ”

Kimmel opfordrede derefter Trump til at tilbagetrække "den underlige detaljerede løgn", præsidenten delte ved et 2018-rally i South Carolina. (Trump hævdede, at Kimmel gnistrede over ham, da han optrådte på ”Jimmy Kimmel Live.”)

”Og mens du arbejder med faktuel nøjagtighed, har din chef nu løjet offentligt cirka 14.000 gange, siden han tiltrådte," fortsatte Kimmel som svar på Murtaugh. ”Han burde sandsynligvis begynde at trække sig tilbage og korrigere snart, fordi han er 73.”

De eneste rivaler fra 2019 mod Trumps skærmtid var de mange demokratiske håbefulde for 2020. Nogle klare frontløbere er dukket op, med Joe Biden, Elizabeth Warren, Bernie Sanders og Pete Buttigieg, der konsekvent stemmer højest, men ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Disse politikere viser sig at være lidt vanskeligere at efterligne end Trump, men det betyder ikke Jimmy Fallon har ikke prøvet det på "The Tonight Show."

”I dag anerkender de fleste af jer mig fra de samlende råb om håb og enhed, som jeg har rørt over hele nationen. Men resten af ​​jer kender mig fra min hitserie, 'Drengen, der blev borgmester,' kun på Disney Channel. '- JIMMY FALLON, efterligger Buttigieg

Da kandidaterne lavede deres runder sent på aftenen, var ingen interviews mere underholdende end Desus og Meros. Showtime er vært for spillede basketball med Cory Booker, grillede senator Sanders på sine yndlings rappere og udfordrede senator Warren, som har en plan for alting, til at hjælpe dem med at fuldføre et flugtrum.

Biden tilbød masser af foder til hån, med hans upassende rørende, hyppige gaffer og nyt kampagneslogan: ”Ingen malarkey.” Den tidligere vicepræsident blev også latterliggjort for sit hyppige navnefald af præsident Obama.

”(Biden) tilbragte otte år som Amerikas vicepræsident og overraskelsesmassør, men før det havde han en hel karriere, som du måske ikke vidste om. Du ved, sådan som hvordan nogle mennesker kun kender Billy Ray Cyrus fra Lil Nas X's 'Old Town Road' remix. Og ligesom Billy Ray, gjorde Biden sin egen ting i årtier, før han blev kølig af en ung sort mand. ” TREVOR NOAH

Sidste aften viser det ikke helt fokuseret på præsidentpolitik. For eksempel i juni, 50-årsdagen for Stonewall-opstanden, et centralt øjeblik i den homoseksuelle rettighedsbevægelse, inspireret masser af hyldest, fjernstykker og satire. Meget af det hånede kommercialiseringen af ​​Pride Month, ”den tid på året, hvor vi alle fejrer L.G.B.T.Q. samfund og virksomheder Amerika fejrer dem ved at sælge os, Rainbow Goodyear dæk, ”spøgte Colbert. “Yass, trækkraft!”

Både “The Daily Show With Trevor Noah” og “Full Frontal with Samantha Bee” sendte korrespondenter på vejen. Til ære for Stonewall-jubilæet tog Jaboukie Young-White "The Daily Show" til Pittsburghs Pride Parade, på udkig efter at finde ud af, om firmaer som Walmart er homoseksuelle, og hvis "queer capitalism er fuldstændig chill."

I New York gik den transseksuelle tegneserie Patti Harrison til Stonewall Inn for “Full Frontal”, hvor hun udforskede historien om homoseksuel befrielse og stolthed, som hun spøgede med blev startet af United Airlines, Citigroup, Postmates, Tesla, YouTube, Android og the Trump-kampagne.

I 2018 Harrison og tegneserien Julio Torres satirisk frem ideen om Straight Pride på “The Tonight Show” og i år fulgte nogen faktisk igennem. En Boston-baseret gruppe kaldet Super Happy Fun America lancerede sin egen Straight Pride Parade i sommer. "Det er så troll-y!" Sagde Trevor Noah. “Især en lige parade i Boston. Byen har haft seks Super Bowl-parader. Hvad tror du det er? ”

"Hvis du undrer dig over forskellen mellem Gay Pride Parade og Straight Pride Parade, vil Gay Pride Parade have kvinder på det." – STEPHEN COLBERT

Spottet blev intramural i september, da ”The Late Late Show” vært James Corden, bedst kendt for sin stjernespækkede “Carpool Karaoke” og “Crosswalk the Musical” segmenter, kritiserede Bill Maher for hans kommentarer om fedt shaming om "Realtid med Bill Maher." (Maher antydede, at overvægtige mennesker bør blive skammet til at tabe sig.)

”Så jeg sad derhjemme, og jeg så på dette, og alt hvad jeg kunne tænke, mens jeg så, var,” Åh mand, nogen har brug for at sige noget om dette, ”sagde Corden. "'Hvis der kun var nogen med en platform, der vidste, hvordan det faktisk var at være overvægtig' … og så indså jeg, 'Aah, det vil være mig.'"

Corden, der følger Colbert på CBS, erkendte, at han og Maher, der deler HBO med John Oliver, har meget til fælles – ”Vi er begge vært for de næst mest populære talkshows på vores netværk” – og at Maher altid har været venlig over for ham personligt. Men hvad angår Maher's kommentarer om, hvordan overvægtige mænd ikke kan se deres egne nederlandske regioner, svarede Corden: "Tro mig, jeg kan se et (eksplicit)."

”Bill, hør venligst mig, når jeg siger det,” sagde Corden afslutningsvis. ”Mens du opfordrer folk til at tænke over, hvad der går ind i deres mund, skal du bare tænke lidt hårdere på, hvad der kommer ud af jer.”

Nogle af de mest mindeværdige skitser i 2019 havde intet at gøre med Trump, især nogle få bygget omkring berømthedsstunts. Udstilling A: den misundelsesværdige "Dagdrinkning med Rihanna" på "Sen aften med Seth Meyers."

Brad Pitt og Fallon kunne bare ikke stoppe med at vise hinanden deres taknemmelighed i "Courtesy of the Gentleman at the Bar."

Endelig sluttede en fiktiv politisk æra – en, der syntes relativt mindre uudslettet i ugen – i år, da HBOs "Veep" pakket sin syv-sæson run i maj. Colbert tilbød en passende send-off og var vært for en meget speciel crossover-episode på "The Late Show."

Bittet indeholdt nogle af de elskede stjerner fra "Veep", herunder naturligvis præsident Selina Meyer, der grinede af Colberts forslag om, at deres handlinger havde følger i den virkelige verden.

”Præmmende præsident, der tweets som et barn. Skylder alt på kineserne. Valginterferens. En helt moralsk pressesekretær, ”siger Colbert. ”Anti-sommertid love, 700 mæslinger tilfælde og stigende. Du dræber min verden! ”

Meyers snarere Trump-lignende reaktion ramte under bæltet: "Yderligere 85 pund generisk hvid mandlig middelmådighed, der handler på det lesbiske lager."

"Seriøst," tilføjede hun, "du ser ud som Letterman tog det mindst sjove dump af sit liv i en børnedragt."

Source link
www.nytimes.com

admin

0 Reviews

Write a Review

Related post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close